Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Testimonis

 info  Primera visita   |   On som   |

logo uvb3

logo

Ares

Em dic Ares i tinc 15 anys. 

 

Que us puc dir jo de Binding? Doncs que per mi i per la meva família ha estat un miracle, ja que no existeixen els miracles, però joara després de fer el Binding ho dubto.

Us explicaré un mica la meva historia: 

Ja des de molt petita em costava molt llegir i feia moltes faltes d’ortografia al escriure, primer em van detectar lateralitat creuada, he fet molts exercicis per treballar aquest problema. He anat passat tots els cursos, però amb molt esforç i angoixa, doncs el treball que feia no es veia reflectit amb els resultats. 

L’any passat finalment em van diagnosticar dislèxia. 

Un dia de l’estiu passat, anat amb el cotxe i escoltant Catalunya Radio, el meus pares van sentir parlar de la metodologia Binding, van buscar a Internet i semblava interessant, vam demanar informació. 

El dia 17 d’octubre ens van donar visita, jo estava molt nerviosa, no sabia quines proves

que passar, al arribar ens va sortir a rebre la Nina, ens va explicar que era Binding i com funcionava, em va passar unes proves i la puntuació va sortir molt baixa. Ens va agradar el que ens va explicar, també hem va donar molta confiança, aquella noia joveneta, simpàtica i que des de el primer moment en va intentar animar i motivar, cal dir que jo aquell dia estava feta un flam. 

El dia 20 d’octubre vaig començar a treballar amb la metodologia Binding,  des de el primer dia anat molt bé, cada dia he rebut correu de la N., correus molt motivadors, engrescadors... No podia fallar cada dia em tenia que superar, el correu del dia següent tenia que ser millor. Des de la primera setmana que he notat millora, he millorat moltíssim en la lectura, abans de fer binding hem costava molt agafar un llibre i llegir, doncs anava molt lenta, em cansava  i molts cops no entenia el que llegia, ara puc estar un hora o més llegint i ho entenc tot, també he millorat en ortografia, matemàtiques...., avui puc dir que gràcies a Binding, puc llegir igual que els meus companys, això hem fa sentir  més motivada, relaxada. 

El dia 06 de març em van donar  l’alta, estic molt contenta , he acabat el segon trimestre de quart de ESO amb tot aprovat. Aquest any he tingut un gran regal de setmana santa. Pensava que no ho podria aconseguir mai. M’agradaria donar les gràcies molt especialment a la N. per l’ajuda i motivació de cada dia, també a tot l’equip Binding pel projecte que han realitzat i que a mi personalment m’ha ajudat moltíssim. 

Equip Binding, penseu en mi, si investigueu més sobre la dislèxia, i feu algun altre projecte que em pugui ajudar encara més, estic disposada a provar-lo i millorar encara més. 

Moltes gràcies per tot.

Ares

Testimoni del dia

Història 6

 

Hoy D. ha encontrado a la profesora de L. fuera de clase y han hablado un poco. En la tutoría que hicimos con ella, sabia que queríamos hacer el binding y le di la información pero no habíamos empezado. Hoy le ha comentado que quiere pedir una reunión con nosotros porqué está "alucinada" con el cambio que ha hecho Lia en poco tiempo. De hecho, le ha dicho (bromeando) si le hemos hecho "budú". Según me ha explicado D., se planteaban hacerla repetir porque no la veían capaz de seguir el ritmo en segundo, y ahora está prácticamente a nivel de la clase. Nos ha pedido una reunión para que le expliquemos exactamente como funciona porqué se plantea proponerlo en la escuela.

Nosotros estamos realmente contentos porqué los cambios que notábamos nosotros no son subjetivos sino que en la escuela también lo notan. De echo, le recomendé a una compañera de trabajo que se pusiera en contacto con vosotros y me ha dicho que ya ha hecho la entrevista y ha empezado las sesiones.

 

Muchísimas gracias por todo, estamos muy, muy contentos con el cambio de L.

 

Hasta mañana

Testimonis

Joan

Gràcies N. per tot! el métode és molt bo perquè ha funcionat de meravella amb el Joan però tu ens has ajudat moltíssim posant criteri al métode. El…

Ares

Em dic Ares i tinc 15 anys. Que us puc dir jo de Binding? Doncs que per mi i per la meva família ha estat un miracle, ja que no existeixen els…

Història 8

Bona Tarda E. Es genial les ganes en que ho fa. Hem sortit aquesta tarda i ha començat que volia anar cap a casa per fer una sessió. Ens està deixant…

Història 6

Hoy D. ha encontrado a la profesora de L. fuera de clase y han hablado un poco. En la tutoría que hicimos con ella, sabia que queríamos hacer el…

Història 3

Però avui volia compartir amb vosaltres també la alegria immensa per dues coses que han passat: ha volgut llegir un tros de text en veu alta davant…

Barcelona

Bon dia, [...] Com aquest serà el darrer mail, no voldria acomiadar-me sense agrair-te la tasca que has fet amb el P. i la il·lusió i l'empenta que…

Història 7

Hola R., La veritat és que a part del que ell millora per mi també és tot un aprenentatge, a traves del binding podem aprofundir amb molts altres…

Història 2

Aquest cap de setmana la vaig fer llegir en veu alta, mentre jo em feia la distreta, llibres de la col·lecció "En pau i la Laia". I quin canvi!!! A.,…

Història 5

"Una curiositat, ja que se com a equip aneu fent proves i experimentant contínuament amb el projecte Binding, et puc dir que la meva lectura també ha…

La metodologia Binding

La metodologia Binding dedica una atenció especial als nens que tenen dificultats d'aprenentatge, sobretot en el cas de la lectura (dislèxia i dificultats de comprensió). Els estudis que hem fet en les diferents seus del projecte Binding arreu del món ens permeten garantir que, en més del 90% dels casos, els nens que treballen amb aquesta metodologia superen les seves dificultats i arriben a tenir rendiments que els situen per sobre del nivell mitjà a la seva edat.

Contactar amb nosaltres

Si necessiteu més informació, no dubteu en escriure'ns i us respondrem el més ràpid possible. 

Famílies: projecte.Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Escoles: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Centres professionals: centresAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

On som