Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Professionals

 info  Primera visita   |   On som   |

logo uvb3

logo

Serveis per a professionals

 

Introducció

Oferim a tots els professionals del sector que duguin a terme la seva activitat en l’àmbit privat la possibilitat d’implantar el projecte Binding entre els seus usuaris. Formem i assessorem de manera continuada gràcies a l’equip de coordinadors de centres professionals que vetllen perquè la metodologia Binding es dugui a terme amb èxit i amb els estàndards de qualitat establerts.

 

Aspectes a destacar:

-       Hi ha un coordinador Binding expert en la metodologia que assessora sobre els casos i dóna feedback de l’evolució.

-       Les sessions diàries són adaptades a cada nen/a.

 

La metodologia Binding

La metodologia Binding dedica una atenció especial als nens que tenen dificultats d'aprenentatge, sobretot en el cas de la lectura (dislèxia i dificultats de comprensió). Els estudis que hem fet en les diferents seus del projecte Binding arreu del món ens permeten garantir que, en més del 90% dels casos, els nens que treballen amb aquesta metodologia superen les seves dificultats i arriben a tenir rendiments que els situen per sobre del nivell mitjà a la seva edat.

Contactar amb nosaltres

Si necessiteu més informació, no dubteu en escriure'ns i us respondrem el més ràpid possible. 

Famílies: projecte.Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Escoles: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Centres professionals: centresAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

On som