Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Formació

 info  Primera visita   |   On som   |

logo uvb3

logo

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 986

Formació

El Postgrau en Detecció i Tractament de les Dificultats d’Aprenentatge: Introducció al Projecte Binding sorgeix de la necessitat de formació continuada com a activitat fonamental a la vida de qualsevol professional, i especialment dels professionals de la salut i l’educació.
 

Els estudis mostren que dotar els professionals en l’àmbit de les dificultats d’aprenentatge d’un conjunt de recomanacions generals no resulta eficaç. Les intervencions eficients requereixen l’ús de materials molt ben dissenyats i protocols d’intervenció altament detallats que assegurin el millor rendiment, tant en l’impacte de l’intervenció, que ha de ser tan alt com sigui possible, com en el baix nombre d’alumnes que no responen a la intervenció.

 

L’àmbit de les dificultats d’aprenentatge és un camp en evolució constant en què s’ha progressat de manera espectacular durant els últims anys, tant en l’enteniment de les causes d’aquests dèficits com en el disseny d’eines de diagnòstic i tractament.

 

És vocació del postgrau transmetre noves eines de fiabilitat i validesa provades, i d’una eficàcia molt superior a la de mètodes que es van dissenyar fa tan sols 5 o 10 anys.

 

El postgrau i el projecte Binding son possibles gràcies a un equip compost per investigadors de primera línia en neurociències, psicologia clínica, logopèdia, educació, matemàtiques, informàtica i física, fruit de la col·laboració estreta que la Universitat de Barcelona, seu del projecte, manté amb les universitats de Màlaga, Carnegie Mellon, Toronto, Connecticut, Pompeu Fabra, Politècnica de Catalunya y Diego Portales, entre d’altres.

 

El postgrau, plenament articulat al projecte Binding, vol suposar un impuls en el diagnòstic i el tractament de les dificultats d’aprenentatge, amb un objectiu fonamental: que els professionals disposin del millor que la ciència actual posa al nostre abast per ajudar cada nen o adolescent a resoldre la seva problemàtica. 

 

Entrada usuaris postgrau

 

La metodologia Binding

La metodologia Binding dedica una atenció especial als nens que tenen dificultats d'aprenentatge, sobretot en el cas de la lectura (dislèxia i dificultats de comprensió). Els estudis que hem fet en les diferents seus del projecte Binding arreu del món ens permeten garantir que, en més del 90% dels casos, els nens que treballen amb aquesta metodologia superen les seves dificultats i arriben a tenir rendiments que els situen per sobre del nivell mitjà a la seva edat.

Contactar amb nosaltres

Si necessiteu més informació, no dubteu en escriure'ns i us respondrem el més ràpid possible. 

Famílies: projecte.Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Escoles: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Centres professionals: centresAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

On som