Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Famílies

 info  Primera visita   |   On som   |

logo uvb3

logo

Serveis per a famílies

Programa Olders

Programa Olders és com hem anomenat la intervenció que duem a terme a nens i nenes a partir de 5 anys que tenen dificultats lectores. En l’entrenament Olders els usuaris reben un tractament individualitzat que depèn de les dificultats de cada persona. Comencem amb una primera visita, en què un professional de l’equip, psicòleg o logopeda, avalua les capacitats lectores del nen o la nena. En funció dels resultats, es valora si hi ha o no necessitat de començar amb l’entrenament Binding.
 
Amb la metodologia Binding la família duu a terme sessions diàries d’entrenament lector a través d’un programa informàtic en xarxa. Aquestes sessions treballen majoritàriament la velocitat en descodificació lectora, així com també la memòria de treball, la comprensió, la morfologia i la sintaxi. Els resultats de les sessions diàries són valorats pels analistes de dades de l’equip, que planifiquen les activitats més adients per tal de continuar el tractament. El psicòleg de referència manté contacte diari amb la família del nen o nena per tal d’orientar-la i seguir curosament el progrés de la intervenció. Es valoren aspectes qualitatius com la motivació del nen abans i després de fer la sessió o la dificultat subjectiva. El fet que el contacte amb la família i la decisió de quina activitat s’ha de dur a terme siguin diaris és el factor diferencial que ens assegura l’èxit en més del 90% dels casos. Si necessites més informació, no dubtis a escriure’ns a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., i si vols demanar una primera visita gratuïta clica aquí!

Famílies

La metodologia Binding

La metodologia Binding dedica una atenció especial als nens que tenen dificultats d'aprenentatge, sobretot en el cas de la lectura (dislèxia i dificultats de comprensió). Els estudis que hem fet en les diferents seus del projecte Binding arreu del món ens permeten garantir que, en més del 90% dels casos, els nens que treballen amb aquesta metodologia superen les seves dificultats i arriben a tenir rendiments que els situen per sobre del nivell mitjà a la seva edat.

Contactar amb nosaltres

Si necessiteu més informació, no dubteu en escriure'ns i us respondrem el més ràpid possible. 

Famílies: projecte.Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Escoles: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Centres professionals: centresAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

On som