Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Escoles

 info  Primera visita   |   On som   |

logo uvb3

logo

Serveis per a escoles

 

"Petit Binding"

Al Projecte Binding treballem des de fa 5 anys amb més d’una trentena d’escoles arreu de Catalunya per tal d’oferir un programa innovador en l’aprenentatge dels processos lectors. Proposem una intervenció de caire preventiu a tots els alumnes de P5 o 1r de primària per tal d’aconseguir que adquireixin una bona base de lectura.

L’equip Binding, en col·laboració amb els mestres i els equips psicopedagògics de les escoles, hem desenvolupat una metodologia d’intervenció eficient basada en les investigacions més avançades en el camp de la psicologia, a la qual hem anomenat Petit Binding.

El Petit Binding també ofereix als centres educatius la possibilitat de dur a terme una avaluació gratuïta de les habilitats lectores dels alumnes de primària i secundària, amb l'objectiu de detectar els nens amb dificultats lectores, intervenir-hi eficaçment i no deixar cap nen enrere!

 

 

 

La metodologia Binding

La metodologia Binding dedica una atenció especial als nens que tenen dificultats d'aprenentatge, sobretot en el cas de la lectura (dislèxia i dificultats de comprensió). Els estudis que hem fet en les diferents seus del projecte Binding arreu del món ens permeten garantir que, en més del 90% dels casos, els nens que treballen amb aquesta metodologia superen les seves dificultats i arriben a tenir rendiments que els situen per sobre del nivell mitjà a la seva edat.

Contactar amb nosaltres

Si necessiteu més informació, no dubteu en escriure'ns i us respondrem el més ràpid possible. 

Famílies: projecte.Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Escoles: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Centres professionals: centresAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

On som