Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Clínica Online

 info  Primera visita   |   On som   |

logo uvb3

logo

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 986

Clínica on-line

Aprofitant les capacitats de la xarxa posem a la vostra disposició la nostra Clínica On-line Binding, un mètode d'intervenció contra les dificultats lectores i de l'aprenentatge destinada a nens de totes les edats, i en el qual col·laborem amb les famílies a través d'una intervenció adaptada, dinàmica i amb contacte diari amb un clínic a través de la xarxa. Les principals característiques de la intervenció a través de la Clínica On-line Binding són: 
 
1. Entrevista per videoconferència: Expliquem detalladament en què consisteix en mètode Binding i resolem tots els dubtes que pugueu tenir. 
2. Evaluació inicial on-line, en la qual avaluem el nivell de proficiència en lectura del nen o la nena per tal de determinar quin tipus d'intervenció és la més adecuada. Aquesta avaluació és totalment gratuïta i sense compromís. 
3. Intervenció des de casa: les famílies entrenen amb els nens i les nenes en sessions diàries d'entre 10 i 15 minuts de duració mitjançant un ordinador amb connexió a Internet. La intervenció és personalitzada i els materials que es treballen s'adapten a les característiques i a l'evolució de cada nen o nena. 
4. Comunicació diària amb un professional a través del correu electrònic. 
5. Seguiments periòdics de l'evolució a través de videoconferència.
 
Cada família, per tant, tindrà un clínic de referència que farà de guia en la intervenció i solucionarà tots els dubtes que puguin sorgir.
 
Mitjançant aquesta intervenció obtenim grans progressos en la millora del rendiment lector (més precisió, velocitat i comprensió lectora), així com millores molt importants en autoestima i rendiment acadèmic. 
 

La metodologia Binding

La metodologia Binding dedica una atenció especial als nens que tenen dificultats d'aprenentatge, sobretot en el cas de la lectura (dislèxia i dificultats de comprensió). Els estudis que hem fet en les diferents seus del projecte Binding arreu del món ens permeten garantir que, en més del 90% dels casos, els nens que treballen amb aquesta metodologia superen les seves dificultats i arriben a tenir rendiments que els situen per sobre del nivell mitjà a la seva edat.

Contactar amb nosaltres

Si necessiteu més informació, no dubteu en escriure'ns i us respondrem el més ràpid possible. 

Famílies: projecte.Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Escoles: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Centres professionals: centresAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

On som