Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Serveis

 info  Primera visita   |   On som   |

logo uvb3

logo

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 986

Per tal d'arribar a tothom qui ho necessiti, a Binding tenim diferents maneres d'aplicar el nostre mètode. 

 

El primer d'aquests mètodes és el que anomenem "Petit Binding", que consisteix en una intervenció a nivell d'escola a tots els nens de primer de primària per tal d'adquirir una bona base en la lectura i detectar problemes d'aprenentatge el més aviat possible.

 

El segon mètode, que anomenem "Olders", està destinat a qualsevol persona que vulgui superar les seves dificultats lectores i d'aprenentatge, i consisteix en una intervenció personalitzada i amb un treball diari des de casa a través d'internet.

 

Per aquells que no es puguin desplaçar al Palau de les Heures de Barcelona, també tenim la clínica online, on tots els seguiments i el contacte entre els clínics i la família es fa per vídeoconferències.

 

També posem a disposició de centres de logopèdia i psicologia el nostre mètode per tal de que també el puguin aplicar.

La metodologia Binding

La metodologia Binding dedica una atenció especial als nens que tenen dificultats d'aprenentatge, sobretot en el cas de la lectura (dislèxia i dificultats de comprensió). Els estudis que hem fet en les diferents seus del projecte Binding arreu del món ens permeten garantir que, en més del 90% dels casos, els nens que treballen amb aquesta metodologia superen les seves dificultats i arriben a tenir rendiments que els situen per sobre del nivell mitjà a la seva edat.

Contactar amb nosaltres

Si necessiteu més informació, no dubteu en escriure'ns i us respondrem el més ràpid possible. 

Famílies: projecte.Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Escoles: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Centres professionals: centresAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

On som