Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Què ens diferencia?

 info  Primera visita   |   On som   |

logo uvb3

logo

Què ens diferencia?

Binding neix del treball conjunt d’un equip d’investigadors al corrent dels últims avenços en el camp de la intervenció educativa i les dificultats d’aprenentatge. El seu objectiu és oferir la millor intervenció possible a nens i nenes amb dificultats lectores de forma eficient i eficaç creant estratègies basades en la evidència científica. Això aporta elements diferenciadors respecte a altres intervencions destinades a millorar la competència lectora dels nens i nenes amb dificultats:

 

  • Disposem d’una àmplia experiència clínica després d’haver tractat més de 1.000 nens amb dades que avalen el 90% d’eficàcia. És a dir, un 90% de tots els nens i nenes tractats assoleixen un rendiment lector adequat per a la seva edat i curs acadèmic.
  • La intervenció és còmoda, ja que es fa de manera on-line i des de casa sota l’acompanyament dels pares, que actuen “d’entrenadors” dels seus fills. Totes les famílies diposen de la supervisió diària d’un psicòleg que acompanya i guia els pares per fer el Binding de la millor manera possible amb els seus fills.
  • Binding té un format lúdic i els nens solen gaudir molt de les activitats, ja que tenen una durada curta (10-15 minuts diaris).
  • La intervenció és personalitzada per a cada nen i nena, adaptant-nos al seu nivell de dificultat. Un equip especialista en anàlisi de dades supervisa els resultats de cada nen en concret diàriament per optimitzar la intervenció i ajustar-se a les necessitats específiques de cadascun.
  • Es fan visites presencials amb avaluacions de seguiment per constatar la millora aconseguida, de manera que tant els pares com el nen poden ser conscients del progrés i l'evolució experimentada.
  • Donem especial importància a la motivació i l’estat emocional dels nens i les nenes, així com a la relació pares-fills, per tal d’ajustar la intervenció i donar resposta a les necessitats específiques de cada família.
  • El tractament té una durada mitjana de 6 mesos. No obstant això, atès que el tractament és personalitzat per a cada nen i nena hi pot haver variacions en la durada, ja que alguns acaben abans la intervenció i d’altres més tard.
  • Amb l’augment significatiu de la competència lectora dels nens sol augmentar significativament la seva autoestima i el seu autoconcepte acadèmic, la cal·ligrafia i l'ortografia, la competència en altres idiomes i la capacitat d’expressió oral, a més de l’afició i el gust per la lectura.

L’esperit innovador de l’equip Binding, que crea eines d’intervenció basades en la transferència del coneixement científic a l'aprenentatge dels nens, ens permet continuar treballant i millorant la nostra intervenció sense deixar mai cap nen enrere.

La metodologia Binding

La metodologia Binding dedica una atenció especial als nens que tenen dificultats d'aprenentatge, sobretot en el cas de la lectura (dislèxia i dificultats de comprensió). Els estudis que hem fet en les diferents seus del projecte Binding arreu del món ens permeten garantir que, en més del 90% dels casos, els nens que treballen amb aquesta metodologia superen les seves dificultats i arriben a tenir rendiments que els situen per sobre del nivell mitjà a la seva edat.

Contactar amb nosaltres

Si necessiteu més informació, no dubteu en escriure'ns i us respondrem el més ràpid possible. 

Famílies: projecte.Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Escoles: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Centres professionals: centresAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

On som