Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Objectius

 info  Primera visita   |   On som   |

logo uvb3

logo

Objectius

1.B Diferencia. Portada Medium1

Els objectius principals del projecte Binding es concreten en els quatre punts següents:

1. Formar un grup de professionals dedicats a les dificultats d'aprenentatge, problemes de conducta i fracàs escolar.

Es reuneixen al voltant del Projecte Binding un grup de diversos investigadors provinents majoritàriament de l'àmbit de les neurociències, però també de la psicologia clínica, la logopèdia, l'educació, les matemàtiques, la informàtica i la física.

La major part d'aquests investigadors són professors d'universitat o doctors, amb una àmplia experiència en recerca i amb un extens currículum investigador.

2. Construïr un projecte de col·laboració entre grups i centres d'investigació nacionals i internacionals.

Al projecte Binding actualment hi col·laboren investigadors de la Facultat de Psicologia (Josep Maria Serra Grabulosa, Hans Sùper, Elisabeth Tubau, Xavier Rodriguez,Itsaso Barberia), la Facultat d'Educació (Alba Ambrós) i la Facultat de Física de la Universitat de Barcelona, i també de la d'altres centres d'investigació, com la Universitat de Múrcia (Violeta Pina), de Màlaga (Soraya Bordoi), entre d'altres.

El departament de psicologia bàsica i educativa de la Universitat de Barcelona ens recolça i acolli com a projecte de recerca.

3. Desenvolupar eines de diagnòstic i intervenció.

Els estudis actuals mostren que dotar els professionals en l'àmbit de les dificultats d'aprenentatge d'un conjunt de "recomanacions generals" no resulta ni eficient ni eficaç. Les intervencions eficients requereixen l'ús de materials molt ben dissenyats i de protocols d'intervenció altament detallats que assegurin el millor impacte de la intervenció i el més baix possible nombre d'alumnes que no responguin a la intervenció.

Per tant, el tercer objectiu principal del projecte Binding és posar al dia, desenvolupar i validar científicament eines adequades tant per a la detecció de les dificultats d'aprenentatge com per a la intervenció, per tal de poder oferir a cada nen o adolescent el millor que la ciència actual posa al nostre abast per ajudar a resoldre la seva problemàtica.

4. Oferir formació continuada.

Des del projecte Binding considerem que la formació contínua és una activitat fonamental en la vida de qualsevol professional i, més encara, necessària per qüestions ètiques i morals, si ens referim a professionals de la sanitat i l'educació.

En múltiples ocasions els professionals que es dediquen a les dificultats d'aprenentatge i l'educació en general no tenen la possibilitat d'ampliar la formació i actualitzar els coneixements de la manera que seria necessària per fer diagnòstics i intervencions adequades .

Per satisfer aquesta necessitat hem creat un postgrau (associat a la UB) que posa a l'abast dels professionals que el cursin la possibilitat d'actualitzar els coneixements amb els avenços científics més importants i significatius en aquest camp, en evolució constant. 

 


La filosofia de Binding és reinvertir tots els recursos que es generen en investigació i desenvolupament per permetre no nomé
s la millora dels tractaments que realitzem, sinó també l'ampliació a altres camps d'intervenció i d'investigació.

 

1.B Diferencia. Portada Medium2

 

 

 

La metodologia Binding

La metodologia Binding dedica una atenció especial als nens que tenen dificultats d'aprenentatge, sobretot en el cas de la lectura (dislèxia i dificultats de comprensió). Els estudis que hem fet en les diferents seus del projecte Binding arreu del món ens permeten garantir que, en més del 90% dels casos, els nens que treballen amb aquesta metodologia superen les seves dificultats i arriben a tenir rendiments que els situen per sobre del nivell mitjà a la seva edat.

Contactar amb nosaltres

Si necessiteu més informació, no dubteu en escriure'ns i us respondrem el més ràpid possible. 

Famílies: projecte.Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Escoles: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Centres professionals: centresAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

On som