Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Situació actual

 info  Primera visita   |   On som   |

logo uvb3

logo

Situació actual

Binding ofereix la seva intervenció en tres àmbits d'actuació: l'escola, la família i els gabinets psicopedagògics:
 

1. El primer àmbit d’actuació són nens, nenes i també adults amb dificultats lectores, el tractament i seguiment dels quals són duts a terme directament per Binding als locals del Palau de les Heures, futura seu de la clínica de psicologia.

 

 

2. El segon àmbit d’actuació són les escoles, en què l’objectiu principal és augmentar la competència lectora i fomentar el desenvolupament del llenguatge i l'expressió oral de tots els nens i nenes de P5 o 1r de primària, així com atendre especialment els que presenten dificultats.
 
 

3. El tercer àmbit d’actuació va adreçat al mateix sector de la població que l'anterior, però la intervenció es fa en centres d'atenció psicològica sota la supervisió de Binding.

 

 

Actualment, 58 escoles participen en el projecte Petit Binding, amb un total de més de 3000 nens. En el projecte Binding Olders estem aplicant la nostra intervenció a més de 400 nens al Palau de les Heures, al Campus Mundet de Barcelona. A més, hi ha 17 centres psicopedagòdics que apliquen el mètode Binding a més de 200 nens i nenes. 
 
Per dur a terme aquestes tasques a Binding som un equip de 27 persones del món de la psicologia, la investigació, les matemàtiques i l’educació. A més, el projecte també té la col·laboració de més de 50 persones, des de professors d’universitat fins a mestres d’escola, passant per estudiants de pràctiques i tècnics informàtics.
 
A Binding també ens interessa la formació, i és per això que tenim el postgrau de Detecció i Tractament de les Dificultats d’Aprenentatge dins del projecte Binding, que té com a objectiu posar al dia els professionals del nostre país en el camp de les dificultats de la lectura. 
 
La filosofia de Binding és reinvertir tots els recursos que es guanyen en investigació i desenvolupament per permetre no tan sols la millora dels tractaments que estem duent a terme, sinó també l’ampliació a altres camps d’intervenció i d'investigació.

La metodologia Binding

La metodologia Binding dedica una atenció especial als nens que tenen dificultats d'aprenentatge, sobretot en el cas de la lectura (dislèxia i dificultats de comprensió). Els estudis que hem fet en les diferents seus del projecte Binding arreu del món ens permeten garantir que, en més del 90% dels casos, els nens que treballen amb aquesta metodologia superen les seves dificultats i arriben a tenir rendiments que els situen per sobre del nivell mitjà a la seva edat.

Contactar amb nosaltres

Si necessiteu més informació, no dubteu en escriure'ns i us respondrem el més ràpid possible. 

Famílies: projecte.Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Escoles: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Centres professionals: centresAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

On som