Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Projecte Binding

 info  Primera visita   |   On som   |

logo uvb3

logo

Introducció

 

inicio proyecto

Prop d'un 30% dels/les alumnes de primària i secundària presenta unes dificultats en lectura suficients com per interferir en el seu aprenentatge, sent aquestes la principal causa de fracàs escolar. El fet de no obtenir uns bons resultats acadèmics tot i l'esforç invertit sol generar una gran frustració entre els estudiants que les pateixen i les seves famílies.

Per això ens endinsem des del Projecte Binding en l'àmbit de les dificultats d'aprenentatge. El progrés en aquest camp en els últims anys ha estat espectacular. Hem avançat en la comprensió de les causes d'aquests dèficits i en el disseny d'eines de diagnòstic i tractament.

Estar al corrent dels avenços que es van produint i poder contribuir a la pràctica clínica i educativa és imprescindible per dissenyar les eines que el nostre país necessita per diagnosticar i intervenir de la millor manera possible, donats els descobriments científics més recents.

A més les troballes de la investigació triguen a arribar a la pràctica clínica. Per facilitar aquesta comunicació generant espais de diàleg entre la pràctica assistencial, la recerca i la docència sorgeix el Projecte Binding.

Projecte Binding

La metodologia Binding

La metodologia Binding dedica una atenció especial als nens que tenen dificultats d'aprenentatge, sobretot en el cas de la lectura (dislèxia i dificultats de comprensió). Els estudis que hem fet en les diferents seus del projecte Binding arreu del món ens permeten garantir que, en més del 90% dels casos, els nens que treballen amb aquesta metodologia superen les seves dificultats i arriben a tenir rendiments que els situen per sobre del nivell mitjà a la seva edat.

Contactar amb nosaltres

Si necessiteu més informació, no dubteu en escriure'ns i us respondrem el més ràpid possible. 

Famílies: projecte.Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Escoles: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Centres professionals: centresAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

On som